Kezdőoldal

Galéria

Helyszínek

Rólam

BABAMASSZÁZS

A babamasszázsról

A tanfolyamról

Árak

BABAELSŐSEGÉLY

A babaelsősegélyről

A tanfolyamról

Árak

KAPCSOLAT

A babaelsősegély tanfolyamot várandósoknak, szülőknek, nagyszülőknek, illetve olyan laikus személyeknek (pl. bébiszitter) ajánljuk, akiknek szüksége lehet csecsemő/gyermek elsősegélynyújtási tudásra! A tanfolyam 3 tematikus blokkból áll:

Egy blokkot egy alkalom alatt ölelünk fel. A tanfolyam gyakorlatorientált, laikusoknak szóló, így csak annyi elméletet oktatunk, amennyi feltétlenül szükséges, hiszen a cél, hogy gyakorlatban tudjuk alkalmazni a tanultakat és ne álljunk tétlenül, ha megtörténik a baj! A tanfolyam végezhető egyénileg és csoportosan* is. A csoportokba a becsatlakozás folyamatos, így ha valaki valamelyik blokkról lemaradt, lehetősége van kiegészítő alkalomra! Egyéni tanfolyamkor a család egynek számít, így nem számolunk fel plusz díjat az apuka/nagyszülő jelenlétekor! :) A tanfolyam végén mindenki oklevelet kap!

* : Vegyenek részt közösen ismerős családokkal a tanfolyamon és árainkból kedvezményt biztosítunk!

 

Hasznos tudnivalók:

A bejelentkezésről:

A tanfolyamokra minden esetben bejelentkezés szükséges, hogy mindenkinek megtaláljuk a legmegfelelőbb időpontot, igazodva a család szükségleteihez! Bejelentkezésre lehetőség van telefonon (+36-30-618-0028) vagy interneten keresztül az info[kukac]virgobaba.hu email címen. Budapesten és környékén hétközben és hétvégén is van lehetőség tanfolyamokra. Dunaújvárosban és környékén elsősorban hétvégén van lehetőség tanfolyamokra.

A helyszínekről: (bővebben a "Helyszínek" menüpont alatt)

Budapesten és környékén* házhoz megyek.

Dunaújvárosban és környékén* házhoz megyek.

További helyszínek egyéni egyeztetés alapján*.

* : kiszállási díj merülhet fel, kérem keressen egyeztetésre!

 

A tanfolyam időtartama:

A teljes elsősegély tanfolyam 3 alkalom, egyenként kb. 1-1.5 óra időtartamban. Mivel 3 különböző tematikus blokkra tagoltuk a tananyagot, ezért a becsatlakozási lehetőség folyamatos, mindig biztosítunk "kiegészítő" alkalmat, ha valaki valamelyik részről lemaradt volna!

Szükséges felszerelések:

Mindenkinek biztosítunk segédeszközt (gyakorló babát, pólyát stb.), így csak íróalkalmatosságot érdemes hozni! Kérjük, lehetőleg kényelmes ruhában érkezzetek, vagy hozzatok magatokkal olyat, ami nem akadályozza a szabad mozgást, hiszen ez egy gyakorlatorientált tanfolyam!

 

 

Virgobabaitt: Google+

© VIRGOBABA – INFO & ÉSZREVÉTELEK: info[kukac]virgobaba.hu