Kezdőoldal

Galéria

Helyszínek

Rólam

BABAMASSZÁZS

A babamasszázsról

A tanfolyamról

Árak

BABAELSŐSEGÉLY

A babaelsősegélyről

A tanfolyamról

Árak

KAPCSOLAT

Az oklevéllel rendelkező, képesített Csecsemőmasszázs Oktatók naprakész tudása biztosítja minden szülő és baba számára az örömteli masszírozás perceit. A csoportosan* 5, egyénileg 4 alkalomból álló tanfolyam keretein belül a családok megismerkedhetnek a babamasszázs történetével, előkészítésével, hatásaival és a masszázsfogásokkal. Az egymásra épülő alkalmak során egyre magabiztosabbá válnak a szülők nem csak a masszázsfogásokban hanem szülői szerepükben is. Csodálatos, kézzel fogható lehetőséget szereznek, amellyel hétköznapokban is meghittséget varázsolhatnak elősegítve a kisbaba testi és lelki fejlődését. A tanfolyam elvégzése után a szülők oklevelet kapnak, illetve laminált lapot a masszázsfogásokkal, ami később is segít feleleveníteni a tanultakat!

* : Vegyenek részt közösen ismerős családokkal a tanfolyamon és árainkból kedvezményt biztosítunk!

 

Hasznos tudnivalók:

A bejelentkezésről:

A tanfolyamokra minden esetben bejelentkezés szükséges, hogy mindenkinek megtaláljuk a legmegfelelőbb időpontot, igazodva a család szükségleteihez! Bejelentkezésre lehetőség van telefonon (+36-30-618-0028) vagy interneten keresztül az info[kukac]virgobaba.hu email címen. Budapesten és környékén hétközben és hétvégén is van lehetőség tanfolyamokra. Dunaújvárosban és környékén elsősorban hétvégén van lehetőség tanfolyamokra.

A helyszínekről: (bővebben a "Helyszínek" menüpont alatt)

Budapesten és környékén* házhoz megyek.

Dunaújvárosban és környékén* házhoz megyek.

További helyszínek egyéni egyeztetés alapján*.

* : kiszállási díj merülhet fel, kérem keressen egyeztetésre!

A tanfolyam időtartama:

A teljes tanfolyam csoportosan 5, egyénileg 4 alkalomból áll, egy foglalkozás kb. 60 perces, ezen időtartam melett időt biztosítunk érkezéskor ill. távozáskor is a gyermekkel kapcsolatos teendők (etetés, tisztába tevés, stb. ellátására).

Szükséges felszerelések:

Mindenkinek biztosítunk matracot, matracvédőt, laminált lapot a masszázsfogásokkal, gyakorló babát a várandósoknak/családtagoknak, illetve masszázsolajat. Ha a baba érzékeny bőrű vagy van jól bevált masszázsolajuk, akkor hozhatják magukkal! Kérünk, hozzanak a baba alá textilpelenkát, de igény esetén tudunk biztosítani. A helyiségben van pelenkázó (pelenkát és törlőkendőt azonban kérjük, hozzanak magukkal), illetve kanapé, ahová a hozzátartozó is leülhet. A helyiség szoptatásra alkalmas, ezen kívül van lehetőség tápszermelegítésre is!

 

 

 

© VIRGOBABA – INFO & ÉSZREVÉTELEK: info[kukac]virgobaba.hu